Välj en sida
Eksjö.nu

Eksjö.nu

Bokstavligt levererar löpande texter för webb, nyhetsbrev, pressmeddelanden och artiklar för Eksjö.nu och näringslivsenheten i Eksjö kommun. Under våren 2021 producerades texter till ny hemsida. www.eksjo.nu
Kanaljen Konst & Eventmakeri

Kanaljen Konst & Eventmakeri

Kanaljen är ett nystartat digitalt galleri med entreprenören Helen Lindqvist i spetsen. Bokstavligt fick förmånen att leverera texter till webb samt pressmeddelande i samband med uppstarten. www.kanaljen.com 
Eksjö Energi

Eksjö Energi

Två gånger per år ger Eksjö kommun ut tidningen Hemma i Eksjö som distribueras till samtliga hushåll i kommunen. Bokstavligt levererar alla texter som handlar om Eksjö Energi.
Engströms

Engströms

Det började med en kundtidning åt Engströms Bil. Därefter producerade Bokstavligt texterna till motsvarande tidning för Engströms Lastbilar. I höst har vi levererat texterna till ett digitalt nyhetsbrev för lastbilskunder och åkare.
Cellwoodgruppen

Cellwoodgruppen

Med företag på olika orter har Cellwoodgruppen behov av en intern informationskanal. Koncernens personaltidning har en lång tradition och har producerats i olika utförande genom åren. Numera är namnet Cellskap och tidningen utkommer två gånger per år.